• KO-BAKE

  Në vitin 2008 kemi filluar ngritjen e 5 sillosëve për ruajtjen-deponimin e millit për prodhimin e bukës në kapacitet prej 250 t , dhe në të njejtin vit i kemi përfunduar. Prodhiimtaria e bukës dhe produkteve tjera nga milli dita ditës vjen duke urritur nga 1000 bukë standard që kemi filluar në gusht të vitit 2006 ,në 18000 deri në 24000 buke në gusht të vitit 2012 , ndersa numri i punëtorëve është rritur nga 16 në 40 puntor. Në bazë të analizave që ka bër sektori i marketingut në studimin e ofertës dhe kërkesës në treg kemi filluar me e ndërtu (që për momentin jemi në fazen përfundimtare ) të vijes së dytë të prodhimit të bukës me kapacitet prej 25,000 bukë per 24 orë. i tërë ky sukses është arritur me një punë efikase duke e ruajtur cilësien dhe sasin e rendimentit.

  Produktet

  01

  Bukë Standarde

  të freskët dhe të shishëm

  02

  Bistek

  të freskët dhe të shishëm

  03

  Franceze

  të freskët dhe të shishëm

  04

  Kulaqë

  të freskët dhe të shishëm

  05

  Ditale

  të freskët dhe të shishëm

  06

  Thekre

  të freskët dhe të shishëm

  07

  Misri

  të freskët dhe të shishëm

  08

  Panini

  të freskët dhe të shishëm

 • Historiku

  Historiku i kompanise

  "Ko –Bake" Shpk me seli në Cagllavicë –Prishtinë është rexhistruar në Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë të Kosovë, pranë Zyres së regjistrimit me NRB . 70235531 të datës 21.02.2005. Faza e Ndertimit ka filluar që nga fillimi i vitit 2005 dhe ka përfunduar në gusht të vitit 2006, ku ka filluar prodhimtaria sipas veprimtarisë së regjistruar me NR. 1581 ( prodhimi I bukës,i simiteve dhe ëmbelsirave të freskta), Veprimtaria me shifër 1585 (prodhimi i brumërave ushqimorë). Faza fillestare e prodhimit ka filluar në gushtë të vitit 2006 me një kapacitet prej 1000 deri në 2000 bukë për 24 orë dhe kemi angazhuar 16 puntorë, ndërsa në fund të vitit 2006 kemi arritur që ti prodhojmë 7000 deri në 8000 bukë për 24 orë, varësisht prej ofertës dhe kërkes në treg. Kapaciteti i mundëshum i furrës për prodhimin e bukes ka qenë 25.000 deri në 30.000 bukë standard për 24h. Biznesi disponon me akte normative( aktin e themelimit, statusin etj.)me te cilat punon dhe zhvillon aktivitet biznisorë. Investimet ne biznes kanë qenë te vazhdueshme, duke bërë kompletimin e asortimentit te prodhimit:

  • Bukë standard
  • Bukë dietale
  • Bukë të theknës
  • Bukë të zezë
  • Kulaqë
  • Pitalka të vogla
  • Pitalka të mdhaja ,etj.

  Në vitin 2008 kemi filluar ngritjen e 5 sillosëve për ruajtjen-deponimin e millit për prodhimin e bukës në kapacitet prej 250 t , dhe në të njejtin vit i kemi përfunduar. Prodhiimtaria e bukës dhe produkteve tjera nga milli dita ditës vjen duke urritur nga 1000 bukë standard që kemi filluar në gusht të vitit 2006 ,në 18000 deri në 24000 buke në gusht të vitit 2012 , ndersa numri i punëtorëve është rritur nga 16 në 40 puntor. Në bazë të analizave që ka bër sektori i marketingut në studimin e ofertës dhe kërkesës në treg kemi filluar me e ndërtu (që për momentin jemi në fazen përfundimtare ) të vijes së dytë të prodhimit të bukës me kapacitet prej 25,000 bukë per 24 orë. i tërë ky sukses është arritur me një punë efikase duke e ruajtur cilësien dhe sasin e rendimentit.

 • Bukë Standarde

  Bistek

  Franceze

  Kulaqë

  Ditale

  Thekre

  Misri

  1/2 e Zezë

  Panini

  Pitalkë

  Familjare

  Pogaqe

  Kifle

  Xhevrekë

  Sandwich

  Hamburger

  Kajzerica

  Dromca

 • Shërbimet

  Bukë Standarde

  Produkte të përbërje të ndryshme

  Produkte me porosi

 • Kontakt Info

  KO-BAKE

  Magjistralje Prishtin-Shkup (km7)

  Mob:
  Mob:
  Mob:
  Mob:

  +377(0)44 507-158
  +377(0)44 507-159
  +386(0)49 730-000
  +386(0)49 720-000

  e-mail:
  info@ko-bake.com

  Adresa

 • Me shume

  Et harum quidem rerum

  Cupiditate noprovident similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas.

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  Occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  Blanditiis praesentium voluptatum

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti iusto odio dignissimos ducimus qui atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  Qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  Occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.